Inter Cars Romania

Austria

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

In 2012 destinația programului VIP Club Silver a fost reprezentată de Austria, o locație aleasă prin prisma peisajelor deosebite dar și a serviciilor ospitaliere de cel mai înalt nivel. Astfel, la finalul lunii martie 2012, Inter Cars România a oferit celor peste 180 de parteneri VIP Silver o excursie de 5 zile într-una dintre cele mai pitorești zone montane din Europa, stațiunea Niederau din regiunea Tirol, Austria. Atât pasionații de schi cât și cei ai drumețiilor de munte au fost pe deplin satisfăcuți de cei peste 300 de km de pârtie din apropierea hotelurilor, de soare și vreme excelentă. Excursia pe care Inter Cars a organizat-o la SkiWelt, lângă renumita stațiune Kitzbuhel, la numai 22 km (cu autocarul) de Wilschonau, a oferit o nouă posibilitate doritorilor de a practica sporturi de iarnă dar și de a admira, de la o înălțime de 1829 m (vârful Hohe Salve), întreaga panoramă a Alpilor Tirolezi. Aici se putea servi masa, de pe o terasă exterioară rotativă ce dezvăluia o imagine montană desprinsă parcă dintr-un basm.

Cei mai puțin amatori de ski și drumeții, care au ales căldura hotelului, au avut posibilitatea de a se relaxa în zona de wellness, la piscină sau la saună, în una din cele 2 locații hoteliere Harmony pe care Inter Cars a le-a pus la dispoziția celor peste 400 de oaspeți pe parcursul acestui sejur, Hotel Harfenwirt și Hotel Sonnenschein. Și pentru că nu putem spune Inter Cars fără să ne găndim la mașini, în penultima zi de cazare a acestui sejur, am organizat o scurtă excursie cu doritorii și iubitorii de cai putere, la Muzeul și Lumea BMW în Munchen. BMW, o marcă pe care puțini o pot refuza, dispune de un incredibil muzeu situat în inima Bavariei, la Munchen, ce atrage annual peste 250 mii de vizitatori. Acest obiectiv turistic nu putea lipsi din itinerarul Inter Cars, muzeul gazduind peste 100 de modele realizate de producătorul german de-a lungul celor aproximativ 90 de ani de existență. Din impresionanta colecție fac parte modele inedite, precum prima mașină marca BMW, prima motocicletă, modele unicat, serii

limitate, toate prezentate sub forma unui traseu liniar, care îl determină pe vizitator să parcurgă toate camerele expoziționale. Una dintre atracțiile principale o reprezintă matricea compusă din 714 bile metalice, denumită Kinectic Sculpture. Dispuse uniform pe o serie de fire subțiri atârnate de plafon și controlate printr-un system ingenios, acestea modelează formele clasice ale conceptului BMW. Clienții Inter Cars au avut posibilitatea să viziteze în voie atât muzeul cât și BMW Welt, unde se puteau vedea ultimele generații de mașini și de unde se puteau achiziționa suveniruri ingenioase, marca BMW.

Și pentru că majoritea clienților nostri au avut posibilitatea de a veni însoțiți de partenere/parteneri am oferit doamnelor posibilitatea de a opta pentru vizitarea vestitului Muzeu Swarovski din Wattens. “Lumile de Cristal” reprezintă cu siguranță una dintre minunile lumii moderne. Swarovski Crystal Worlds (Kristallwelten), au fost create în 1995, sub egida artistului multimedia André Heller, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la începerea producției la fabrica din Wattens. Muzeul e construit sub forma unui uriaș cu ochi de cristal, din gura căruia se revarsă o mini-cascadă. După aproape o oră petrecută în “Lumile de Cristal”, am ajuns în magazinul de cristale Swarovski, unde privitul încântă ochiul doamnelor, dar poate nu și portofelul domnilor.

Și pentru că o vacanță nu e reușită fără o petrecere de pomină, am oferit partenerilor posibilitatea să se distreze și să socializeze într-un pub cu specific britanic din apropierea celor 2 unități de cazare.

La final, vă asigur că programul VIP Club vă va uimi an de an, oferindu-vă ocazia unei vacanțe de-a dreptul minunate! În speranța că ați petrecut o vacanță plăcută alături de noi, vă mulțumim și vă așteptăm și anul viitor la următoarele programe VIP Inter Cars România!