Inter Cars Romania

Termeni și Condiții de utilizare

Aspecte legale

 

Această pagină descrie condiţiile pe care trebuie să le respectați, pentru a putea accesa şi beneficia de informațiile și serviciile pe care site-ul le furnizează. Pentru a deveni utilizator al website-ului www.vip-intercars.ro, trebuie să citiți şi să acceptați toate condiţiile acestei înţelegeri şi ale Politicii de confidenţialitate. În cazul în care vizitați acest website (inclusiv tot conţinutul disponibil prin acest site) acceptați automat termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Această pagină nu va fi folosită pentru a conferi unei a treia persoane drepturi sau beneficii. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, nu veți putea accesa sau folosi serviciile noastre.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceşti Termeni și Condiții de utilizare oricând, şi fără anunţare anterioară, prin postarea condiţiilor îmbunătăţite pe acest website. Folosirea continuă a serviciului www.vip-intercars.ro de către dvs. indică acceptarea acestor Termeni și Condiții de utilizare îmbunătăţiţi.

 

Descrierea serviciului

În funcție de vânzările generate, Inter Cars vă bonusează printr-un sistem de puncte pe care le puteți utiliza pentru a beneficia de o vacanță gratuită în străinătate pentru dvs. și un însoțitor. Site-ul VIP Inter Cars este o platformă care intermediază comunicarea dintre companie și participanții la program. Pe platformă poate fi consultat totalul de puncte cumulate și pot fi transmise documentele necesare pregătirii plecării.

 

Principiile comunității VIP Inter Cars

VIP Inter Cars are la bază urmatoarele principii:

 • Oferă utilizatorilor, informații legate de punctajul cumulat;
 • Oferă utilizatorilor posibilitatea de a încărca documentele necesare pregătirii administrative a plecării;
 • Solicită utilizatorilor informații corecte și complete despre aceștia în vederea evitării eventualelor blocaje administrative legate de plecarea în vacanță.

 

Inter Cars poate refuza acordarea serviciului de călătorie, oricărui utilizator care nu este în concordanță cu principiile care stau la baza comunității VIP Inter Cars.

 

Calitatea de membru eligibil

Este declarat membru eligibil orice client Inter Cars care a fost înscris în program și a făcut achiziții în anul curent. Serviciul VIP Inter Cars nu poate fi folosit de persoane sub vârsta de 18 ani sau de utilizatorii suspendaţi sau şterşi din sistemul VIP Inter Cars, indiferent de motiv.

Contul virtual pe platforma VIP Inter Cars este creat de reprezentanții companiei Inter Cars, fiind comunicat către clienți. Aceștia din urmă sunt rugați să furnizeze toate datele necesare pentru a putea beneficia de bonificare și implicit de premiul oferit. Utilizatorii pot avea un singur cont activ. Crearea de conturi multiple pentru a putea beneficia de promoții sau oferte este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă.  Administratorul siteului www.vip-intercars.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs. În plus, sunt interzise activităţile de vânzare, comerţ, sau transferarea contului unei alte persoane.

 

Folosirea Serviciului

Folosirea Serviciului www.vip-intercars.ro este determinată de aceşti Termeni și Condiții de utilizare:

 1. site-ul se va utiliza doar în interes personal şi non-comercial;
 2. nu veţi copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, pe care să vi-l atribuiți ca fiind proprietatea dvs., conținutul site-ului poate fi copiat sau distribuit cu menționarea numelui site-ului ca sursă sau link/post partajat în Social Media;
 3. nu veţi altera sau modifica nici o parte din acest site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
 4. veţi respecta termenii şi condiţiile acestui site.

Pentru a accesa informațiile legate de punctaj sau călătorie, va trebui să vă accesați propriul cont. Nu este permisă utilizatrea contului altei persoane. Sunteți unic răspunzător de activitatea ce are loc în cadrul contului dvs. şi trebuie să păstrați securitatea parolei contului dvs. Trebuie să anunţati imediat administratorul site-ului în cazul în care securitatea contului dvs. este compromisă sau contul este utilizat neautorizat de către altcineva. Chiar dacă VIP Inter Cars nu este responsabilă pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului, dvs. ați putea fi răspunzător de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizată.

 

Comportamentul utilizatorului si postarile acestuia

La completarea formularului aveți obligația de a încărca patru fotografii (buletinul și pașaportul) dvs. și a însoțitorului. Veţi fi singurul răspunzător de materialele pe care le încărcați și în consecință susţineţi şi garantaţi că:

 1. Nu ați furnizat documente false sau neconforme cu legile în vigoare.
 2. Toate documentele furnizate sunt în termen de valabilitate cel puțin până în momentul reîntoarcerii în țară.
 3. Aveți permisiunea fermă pentru a include documentele (buletinul și pașaportul) însoțitorului.
 4. Nu încărcați în site elemente care ar putea dăuna platformei sau unei terţe persoane.
 5. Nu încărcați materiale obscene, defăimătoare, ameninţătoare, pornografice, de hărţuire, care să instige la ură, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care să violeze vreo lege sau să fie nepotrivită în vreun fel.
 6. Nu încărcați materiale publicitare sau solicitări de colaborări comerciale.
 7. Nu folosiți serviciului www.vip-intercars.ro pentru orice scop ilegal, incluzând conspiraţii sau abaterea de la lege.

 

În decursul folosirii site-ului www.vip-intercars.ro, utilizatorii pot găsi informații legate de campanie, împreună cu regulamentul de participare, destinațiile VIP anterioare și cele actuale. În contul personal, utilizatorii pot găsi data de începere a sejurului, detalii legate de sejur și transport, eventuale costuri pentru persoane suplimentare, alături de punctajul acumulat și datele personale ale utilizatorului.

 

Drepturile proprietății intelectuale

Conţinutul acestui site vă este oferit dvs. doar cu scop informaţional şi pentru uz personal, și nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licenţiat cu alte scopuri şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate – Inter Cars.

În particular, dacă sunteţi proprietarul unui drept de autor şi consideraţi că vreun utilizator v-a încălcat dreptul de proprietate, puteţi trimite o notificare pe adresa de email juridic[@]intercars.eu, alături de următoarele elemente:

 1. O semnătură fizică sau electronică a persoanei autorizate spre deţinerea dreptului de autor care este încălcat;
 2. Identificarea elementului cu drept de autor ce se pretinde a fi încălcat sau o listă cu elementele ce se consideră a fi încălcate;
 3. Identificarea materialului care se consideră a fi încălcat sau a fi subiectul activităţii de încălcare şi care se doreşte a fi înlăturat sau blocat accesul utilizatorului pe site;
 4. Informaţie rezonabil suficientă din punct de vedere cantitativ, pentru a permite o contactare ulterioară din partea siteului – adresă, număr de telefon sau email;
 5. Dovada conform căreia sunteţi îndreptăţit să acţionaţi în calitate de proprietar al materialului.

Sunteţi conştient că în timpul utilizării site-ului vă expuneţi la hyperlink-uri din terțe părți şi că Inter Cars nu este răspunzătoare de acurateţea, utilitatea, siguranţa materialelor sau gradului în care acestea respectă drepturile de proprietate.

Sunteți de acord ca prin utilizarea siteului www.vip-intercars.ro să vă asumați orice risc. Inter Cars nu oferă nicio garanție sau reprezentare vizavi de acuratețea sau de cât de complet este conținutul acestui site sau conținutul altor site-uri legate de acest site și nu-și asumă nicio responsabilitate pentru orice (a) erori, greșeli sau lipsă de acuratețe a conținutului, (b) vătămare corporală sau a proprietății, de orice natură, rezultând prin accesul dumneavoastră la site-ul și serviciile noastre, (c) orice acces neautorizat sau folosința serverelor noastre securizate și/sau orice alte informații financiare stocate în acesta, (d) orice întrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau către site-ul nostru, (e) orice erori, viruși, cai troieni, phishing/mining sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin site-ul nostru de către o parte terță și/sau orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apărută ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email sau oricum altfel făcut disponibil prin site-ul www.vip-intercars.ro.

Inter Cars nu va fi pasibilă față de dvs. pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, ce ar rezulta din situațiile indicate mai sus. Ați luat la cunoștință că Inter Cars nu va fi pasibilă pentru postările utilizatorilor sau de comportamentul defăimător, ofensator sau ilegal al oricărei terțe părți și că riscul de daune din partea acestora îl suportați doar dumneavoastră.

 

Utilizare hyperlink-uri

Acest site poate conţine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Inter Cars. Inter Cars nu are control şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politica sau practicile oricărui alt site. Prin utilizarea acestui site dvs absolviți în mod explicit Inter Cars de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs. a unui alt site. Prin urmare, vă recomandăm să citiți Termenii şi Condiţiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitați, atunci când părăsiți www.vip-intercars.ro.

Inter Cars nu garantează și nu-și asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terță prin site-ul www.vip-intercars.ro sau orice site cu hiperlink sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate, și Inter Cars nu va fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacții dintre dvs. și o parte terță oferitoare de produse sau servicii. În ceea ce privește cumpărarea oricărui produs sau serviciu prin orice modalitate ar trebui să vă folosiți buna dvs. judecată și să o exercitați cu atenție atunci când este cazul.

 

Monitorizarea şi impunerea

Deşi avem dreptul de a monitorza activitatea şi conţinutul serviciului www.vip-intercars.ro, nu suntem obligaţi să facem acest lucru. Din acest motiv, neavând capacitatea de a controla sau a monitoriza în mod activ conţinutul, noi nu garantăm acurateţea, integritatea sau calitatea acestuia. Deoarece standardele comunitare variează şi utilizatorii aleg uneori să nu se supună Politicilor şi practicilor noastre, prin folosirea site-ului, vei putea fi expus unui conţinut pe care îl gãseşti jignitor sau neplăcut. Puteți lua legătura cu noi la adresa juridic[@]intercars.eu pentru a ne informa de conţinutul pe care îl găsiți neplăcut. Vom ancheta plângerile şi încălcarea Politicilor care ajung în atenţia noastră şi vom lua orice măsuri considerate corespunzătoare, incluzând, dar nefiind limitate la avertismente, ştergerea conţinutul sau conturilor şi/sau utilizatorului.

 

Cu toate acestea, deoarece situaţiile şi interpretările variază, de asemenea ne putem rezerva dreptul de a nu lua nici o acţiune. În nici un caz Inter Cars nu va fi răspunzătoare pentru niciun conţinut, incluzând, dar nelimitându-se la orice erori sau omisiuni în orice conţinut, sau orice pierdere, sau pagubă de orice fel creată ca rezultat al folosirii, accesului la, sau negarea accesului la orice conţinut de pe site.

 

Întreruperea furnizării de servicii

Dvs. consimţiti că Inter Cars să întrerupă furnizarea serviciilor legate de contul dvs. şi accesarea Serviciului fără anunţarea prealabilă. Următoarele situaţii vor duce la întreruperea furnizării Serviciului www.vip-intercars.ro (a) nerespectarea sau încălcarea acestor Termeni și Condiții de utilizare sau altor înţelegeri sau îndrumări, (b) solicitarea legală a unei autorităţi locale sau centrale, (c) o cerere făcută de dvs. (de sine-iniţiată de ştergere a contului), (d) probleme sau situaţii tehnice neaşteptate, (e) perioadele lungi de inactivitate.

Închiderea contulului dvs. include imposibilitatea accesului la toate informațiile și serviciile site-ului www.vip-intercars.ro.

Mai mult, consimţiti că întreruperea furnizării de servicii va fi făcută cu discreţie şi că Inter Cars nu va fi răspunzătoare faţă de dvs. sau o a treia persoană cu privire la întreruperea furnizării de servicii, suspendarea contului, sau accesul la serviciile oferite.

 

Despăgubiri

Sunteţi de acord să apăraţi, să exceptaţi de la penalităţi şi să susţineţi Inter Cars, firma mamă sau angajații nevinovaţi de şi împotriva oricăror şi tuturor daunelor, obligaţiilor, pierderilor, pasibilităţilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzând dar nelimitându-se la onorariile avocaţilor) izvorând din: (a) folosinţa şi accesul dvs. la site-ul www.vip-intercars.ro, (b) violarea din partea dvs. a oricăror termeni din aceşti Termeni și Condiții de utilizare (c) violarea de către dvs. a oricăror drepturi a unei părţi terţe incluzând fără limitare orice drept de proprietate intelectuală, etc.; sau (d) orice susţinere că una dintre postările dvs. a cauzat daune unei terţe părti.

 

Renunţarea la drepturi

Inter Cars nu garantează că (a) serviciul din site corespunde cerinţelor dvs., (b) serviciul din site va fi neîntrerupt, oportun, sigur, sau fără erori  (c) rezultatele care pot fi obţinute prin folosirea serviciului vor fi corecte sau de încredere, (d) calitatea oricărui produs, serviciile, informaţiile, sau alte materiale achiziţionate sau obţinute de dvs. prin serviciul din site se vor potrivi cu aşteptările tale, şi (e) orice eroare din soft va fi corectată.

Oricare material descãrcat sau obţinut prin folosirea serviciului este făcut prin hotărâre proprie şi prin asumarea riscurilor, prin urmare dvs. veți fi complet răspunzător pentru orice defecţiune a calculatorului dvs. sau pentru pierderea de informaţii rezultată în urma descărcării unui asemenea material.

Niciun sfat sau informaţie, fie orală sau scrisă, obţinută de dvs. de la Inter Cars, prin sau de la serviciul Inter Cars VIP, nu va reprezenta o garanţie expres nemenţionată în acest Termeni și Condiții de utilizare.

Legea aplicabilă

Termenii și Condițiile de utilizare între dvs. şi VIP Inter Cars vor fi guvernate şi interpretate în conformitate cu legile din România fãrã a ţine cont de contradicţiile dintre principiile legale. Eventualele litigii care vor apărea se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Cluj-Napoca.

 

Informaţii generale

VIP Inter Cars, logo-ul VIP Inter Cars, şi alte logo-uri şi nume Inter Cars sunt mărci înregistrate de Inter Cars.

Consimţiți să nu afectați sau să folosiți aceste mărci înregistrate în nici un fel, fără permisiunea scrisă anterioară a Inter Cars.

Vă rugăm să trimiteți orice întrebări, comentarii, reclamații sau încălcări ale Termenilor și Condițiilor de utilizare a site-ului www.vip-intercars.ro, la: juridic[@]intercars.eu.