Inter Cars Romania

Bulgaria

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Destinația VIP Club Inter Cars – Silver din anul 2014 a fost cunoscuta stațiune Nisipurile de Aur din Bulgaria. Hotelul All inclusive de 4 stele Kristal a fost oaza din mijlocul stațiunii unde timp de o săptămână am avut parte cu toții de o vacanță binemeritată.

Fiind înconjurat de parcuri și grădini, nici nu ai spune că este situat la doar 450 metri de plajă, cu toate acestea, dupa aproximativ 10 minute de mers pe jos, plaja se face văzută iar briza mării se face simțită invitând la relaxare pe șezlong.

În vecinătatea hotelului există câte ceva de făcut pentru fiecare. De la magazine, baruri, restaurante și cluburi de noapte până la un casino și chiar un aqua park există în Nisipurile de Aur ale Bulgariei.

Distracție și activități au fost pentru toate gusturile. O primă excursie s-a organizat la Balcic unde s-a putut vizita castelul Reginei Maria și Grădinile de vară ale reședinței regale. O a doua destinație posibilă a fost orașul Varna unde printre altele s-a făcut și o sesiune de shopping.

Unul din cluburile stațiunii Nisipurile de Aur a fost gazda unei petreceri deosebite organizare de Inter Cars, cu DJ, oferte speciale și dans până târziu în noapte.

După atât de multă distracție și excursii, doritorii și-au putut dovedi calitățile de sportivi într-un campionat de fotbal organizat pe terenul din incinta hotelului Kristal. Nu știm dacă tot efortul depus pe terenul de fotbal și-a pus amprenta sau nu pe jucători însă nisipul și apa curate ale stațiunii au făcut cu siguranță ca relaxarea de după efort să fie cu atât mai plăcută.

Pe scurt, o săptămână de all inclusive într-o stațiune de top din Bulgaria, alături de aproximativ 600 de prieteni ai Inter Cars definește după părerea noastră o vacanță de succes.