Inter Cars Romania

Destinatii 2015

Muntenegru paradisul iubitorilor de vacanţe pe litoral – apă albastră a Mării Adriatice, mult soare, peşteri spectaculoase, fructe de mare şi o atmosferă tinerească ingredientele care garantează un sejur de nota 10!
Muntenegru este o destinaţie din ce în ce mai căutată cu un relieful foarte variat, cu locuri încărcate de istorie şi amestec de culturi. Adriatica are o culoare ireal de frumoasă, iar munţii îşi coboară pereţii stâncoşi până în mare. Deşi, majoritatea plajelor sunt stâncoase sau cu pietre, sunt pline de turişti pentru că frumuseţea peisajului şi atracţiile pe care le oferă compensează din plin.

Sveti Ştefan este unul dintre obiectivele turistice cele mai reprezentative din Muntenegru, iar imaginea caselor cu acoperişurile de ţiglă roşie, este cel mai des întâlnită pe cărţile poştale. Plajă de aici este perfectă, cu nisip fin şi un peisaj încântător.
Beach Jaz este una dintre cele trei plaje mari de pe coasta muntenegreană. Are peste un kilometru lungime, nisip fin atât în apă cât şi pe plajă. Este ideală pentru cei care îşi doresc să stea la cort, pentru că în apropiere este un camping cu peste două mii de locuri, înconjurat de vegetaţie.
Plaja Mogren este formată din două plaje mai mici, legate între ele printr-un tunel. Plajele se întind de la capul Mogren la hotelul Vidikovac. Nisipul auriu, fin, face din această plajă una dintre cele mai frumoase din Muntenegru. În 2004, a primit Steagul Albastru pentru servicii de curăţenie şi faiclităţi. Situată la 150 de metri de Oraşul Vechi din Budva, se poate ajunge aici pe o alee betonată.
Slovenska plaža şi-a primit acest nume de la turiştii din Bohemia care şi-au petrecut aici vacanţa în 1935. Plajă se întinde din portul City la hotel Park, şi are 1,6 km lungime. Plaja este pudrată cu nisip şi în apropiere este un hotel cu acelaşi nume şi câteva terenuri de sport.
Insula Saint Nikola, situată la mai puţin de un kilometru de Budva, are trei plaje cu nisip şi este plină de vegetaţie. Cele mai frumoase plaje sunt situate în partea de sud a insulei, la care se poate ajunge doar pe calea apei, cu o bărcuţă.

TUNISIA

Dacă eşti la prima călătorie în Tunsia, vei rămâne cu siguranţă fascinat. Încă înainte de a pune piciorul pe pământ tunisian, eşti impresionat de albastrul aprins al Mediteranei, al uşilor şi ferestrelor caselor. Această ţară a culorilor şi contrastelor, a parfumurilor şi aromelor, te invită să te bucuri de o frumuseţe naturală. Pe măsură ce începi să cunoşti locurile, vei remarca cu siguranţă tonurile vii în îmbrăcăminte, urmele peste tot prezente ale civilizaţiilor antice, staţiunile luxoase ascunse de livezi de portocali, plajele cu nisipuri fine, apele cristaline ale mării, Sahara care tentează cu safari, palmieri sau cămile. Ca un cadou special, îţi este dat să admiri o pădure în deşert la Ramada, lacul sărat pe jumătate secat sau fabulosul răsărit de soare de la Chott El Jerid.

Pentru un turist sofisticat, Tunisia oferă mult mai multe atracţii decât orice destinaţie consacrată, pentru că aici există o colecţie de situri antice impresionante. De la înălţimea imperiului lor, romanii au întemeiat mai mult de 200 de oraşe în Tunisia, fiind prima colonie la sud de Mediterana. Moştenirea acestei civilizaţii numără în prezent peste 26.000 de situri arheologice, multe încă aşteptând să fie excavate. Cu totul remarcabil este gradul uluitor de conservare care oferă o privire rară în lumea şi civilizaţia de care se bucurau anticele colonii romane.

Tunisienii sunt un popor extrem de primitor şi prietenos – şi o poţi simţi chiar şi în cele mai depărtate sate, unde, dacă se întâmplă să treci în timpul unuia din numeroasele festivaluri, vei fi bine primit, sfârşind prin a te alătura dansului lor sau bând o ceaşcă de ceai împreună cu localnicii.

Croaziera – CROAZIERA

Un segment în plină dezvoltare a turismului de vară, croazierele sunt din ce în ce mai căutate de persoane care vor să viziteze mai multe destinații fără a avea disconfortul cauzat de călătoriile cu avionul sau automobilul. Dacă stăm să analizăm lucrurile, așa și este. Ce poate fi mai frumos decât o stațiune și un hotel de lux; bineînțeles că o stațiune și un hotel de lux mobile.

Pe un vas de croazieră beneficiați de servicii la standarde mai înalte decât la orice stațiune de pe țărm și de activități dintre cele mai diverse și interesante. Pe o croazieră aveți mereu vedere spre mare din cameră și nu veți duce niciodată lipsă de distracție dar și de relaxare, după preferințe. Într-un astfel de voiaj aveți avantajul de a vă putea deconecta total de agitația țărmului și de a respira aerul revigorant ce poartă valurile mării.Nu în ultimul rând, croaziera permite să bifați de pe lista “de vizitat” destinații pentru care v-ar fi trebuit mai multe sejururi să le vedeți. Vreți să aveți parte de o experiență unică? Vă așteptăm în Clubul VIP Platinum pentru o croazieră de neuitat, la un cu totul alt nivel decât aţi văzut în ediţia precedenta!