Inter Cars Romania

Silver

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

BECICI, BUDVA

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Becici este localitate si statiune de litoral in municipalitatea Budva, ce beneficiaza de o plaja cu nisip de aproape 2 km lungime. In partea de vest a plajei se afla o zona excelenta pentru schi nautic. Spre deosebire de Budva, Becici nu are atat de multe unitati de cazare private, insa are hoteluri de nivel mediu si mare, unele dintre acestea gazduind vedete de rang international. Plaja din Becici a fost declarata in 1936 la Paris ca fiind cea mai frumoasa plaja a Mediteranei.

Statiunea este preferata de catre familiile cu copii datorita intrarii line in mare si a conditiilor de cazare si a facilitatilor complexe pe care le ofera hotelierii.Animatia este foarte bine pusa la punct si atat adultii cat si cei mici beneficiaza in Becici de toate conditii pentru un sejur de vis pe malul Marii Adriatice.

Situata la 3 km de Becici, localitatea Budva este considerata capitala turismului muntenegrean, cu un trecut istoric impresionant si cu o bogata traditie istorica. Orasul teatrelor, al festivalurilor si al sejururilor turistice, Budva este impanzit de leandri, palmieri, maslini si smochini iar din imediata apropiere muntii se vad acoperiti de vaste paduri de brad.