Inter Cars Romania

Gold

HOTEL VINCCI TAJ SULTAN 5*

Vincci Taj Sultan este amplasat pe malul marii in statiunea Yasmine Hammamet, la 10 km de centrul stațiunii Hammamet și la 75 km de aeroportul din Tunis.

Hotelul a fost deschis în anul 2003 si este format din o clădire principală și 232 camere. Există un restaurant principal, un restaurant a la carte, 3 baruri, cafenea orientală, sală de conferință, internet wireless (în spații amenajate în hotel), sală de jocuri, schimb valutar, frizerie, spălătorie, serviciu medical, cameră de depozitare a bagajelor, parcare auto, închiriere de automobile.

Hotelul are 2 piscine, dintre care una este acoperită. Șezlongurile, umbrelele și saltelele la piscină și pe plajă sunt fară plată, prosoapele de plajă sunt cu garanție. Șezlongurile, umbrelele și saltelele la piscină și pe plajă sunt fară plată.

Hotel Vincci Taj Sultan pune la dispoziția clienților și un centru dewellness şi spa. Centrul spa al hotelului Vincci Taj Sultan include saună,hamam şi saloane de masaj.

Despre statiunea YASMINE HAMMAMET

Yasmine Hammamet se intinde de-a lungul a 4 km de plaja si cuprinde o suprafata de 278 ha. Alaturi de lanturile hoteliere cele mai recent construite, statiunea se remarca nu numai datorita Medinei, pietelor traditionale (souk-urile ), centrelor de thalasoterapie, galeriilor comerciale, spatiilor verzi si centrelor de animatie dar si celor doua terenuri renumite de golf, Yasmine si Cytrus, situate la doar 5 km de statiune.