Inter Cars Romania

Platinum

 

Turismul şi Italia sunt sinonime, de vreme ce Italia este paradisul iubitorilor de istorie, cu peste 3.000 de muzee, biserici şi situri arheologice datând din vremea romanilor şi a grecilor. Există sute de bunuri şi locuri protejate de UNESCO şi deschise turismului. Insulele Italiei precum Capri, faimoasă pentru romanticismul sau, ori Ischia, cu izvoare termale, sunt vizitate şi venerate de sute de ani. Mişcarea renascentistă în artă şi cultură a lăsat în urmă un patrimoniu preţios, ce poate fi admirat azi în piaţetele şi oraşele neschimbate de trecerea timpului.

O vizită în Italia înseamnă o lecţie despre traiul bun – de la activităţi simple precum întâlniri în piaţete şi discuţii banale, până la plimbări seara, îngheţată şi studiul patrimoniului artistic bogat, această ţară este o desfătare. Bineînțeles că Italia nu există fără mâncare, vinuri şi cumpărături, toate acestea pe fundalul unui peisaj fascinant şi a unei culturi ce îmbina anticul şi modernul.

Italia înseamnă ceva diferit pentru fiecare turist în parte. Pizza, ruine, opere minunate de artă, plaje fierbinţi, tineri frumoşi, vinuri alese. Puţini pleacă dezamăgiţi şi dacă urmăriţi un singur aspect al Italiei, veţi fi surprinşi să primiţi de o mie de ori mai mult.

Pentru că există atât de multe locuri frumoase pe care le poţi vizita în Italia pentru membrii VIP Club Platinum vom pregăti o excursie de neuitat, un circuit de neuitat şi unic, în care, speram noi, veţi descoperi frumuseţile acesteia.