Inter Cars Romania

REGULAMENT

Cum devii membru VIP?

Dacă ţi-a plăcut vreuna din destinaţiile în care Inter Cars România şi-a însoţit partenerii şi ai dori să participi şi tu alături de noi la experienţa VIP Club, e simplu!

Dacă încă nu eşti partener Inter Cars România, adresează-te acum filialei din zona în care îşi desfăşoară activitatea firma ta (detalii despre filialele Inter Cars România aici) şi alătură-te echipei Inter Cars România în sejururi de neuitat.

Eşti partener Inter Cars şi ai vrea sa te alături experienţei VIP Club? Nimic mai simplu! Adună puncte VIP, incadreaza-te in unul din praguri şi beneficiezi de dreptul de a participa la evenimentele corporate Inter Cars

Regulamentul campaniei

•    Pentru achiziţiile de produse distribuite de catre Inter Cars România S.R.L. (denumita in continuare “Inter Cars Romania”) veti acumula puncte valorice care vor fi contorizate pe parcursul unui an calendaristic.
•    Exista 4 categorii in cadrul campaniei, respectiv: Silver, Gold, Platinum, Diamond.
•    La sfârşitul perioadei de campanie (sfârșitul anului calendaristic), daca veti acumula numarul de puncte corespunzatoare uneia dintre cele 4 categorii, veti dobandi  statutul de membru al clubului VIP Inter Cars.
•    In calitate de membru al clubului VIP Inter Cars, aveti posibilitatea de a opta fie pentru 1 (una) excursie  acordata, in mod gratuit, de catre Inter Cars Romania, pentru 2 (doua) persoane, fie produse din portofoliul Inter Cars Romania in cuantumul contravalorii excursiei antementionate, detaliat in conventie.
•    Odată incadrat intr-una dintre cele 4 categorii, nu veti putea schimba sau solicita includerea in alta categorie decat aceea in care v-ati incadrat initial si veti beneficia de excursia acordata pentru incadrarea in categoria respectiva.
•    Organizatorii isi rezerva dreptul de aduce modificari regulamentului in fiecare an.
•    Acest program se adresează exclusiv partenerilor Inter Cars Romania, persoane juridice.
•    Se acorda 1 excursie sau produse in echivalent / societate client (persoana juridica)

 

Categorii de membership VIP si conditii de incadrare:

  • Silver – 6 000 puncte
  • Gold – 12 000 puncte
  • Platinum – 20 000 puncte
  • Diamond – 38 000 puncte.

Cum este calculat numărul de puncte?

Achiziții de produse din portofoliul Inter Cars: 1 PUNCT = 25 lei+TVA Excepție: anvelopele, uleiurile si acumulatorii distribuiti de Inter Cars: 1 PUNCT = 60 lei+TVA

 

*Pentru detalii sau pentru a afla suma punctelor acumulate, adresaţi-vă filialei Inter Cars România căreia îi sunteţi partener.

**Excursiile oferite de catre Inter Cars Romania includ:

DIAMOND, PLATINIUM si GOLD– se asigura transport, cazare si masa pe toata perioada sejurului, pentru 2 persoane.

SILVER– se asigura cazare si masa pe toata perioada sejurului, pentru 2 persoane; pentru transport, Inter Cars Romania asigura bonuri de combustibil in valoare totala de 150 euro, urmand ca acest transport sa fie organizat individual de catre societatea client.

*** Pentru a beneficia de aceasta campanie, este necesara semnarea unei conventii care sa detalieze conditiile si optiunea aleasa. In lipsa unei conventii, se considera ca nu doriti sa beneficiati de Campania derulata de catre Inter Cars Romania. Pentru semnarea conventiilor, adresati-va filialei Inter Cars Romania pana in data de 30.11.2018.

**** Nu pot beneficia de aceasta campanie clientii care, la data incheierii campaniei, au intarzieri la plata mai mari de 15 zile.

Regulament valabil in perioada 01.01.2018 – 31.12.2018