Inter Cars Romania

Silver 2018

 

 

Grecia rămâne, pentru membrii VIP CLUB, drept una din cele mai atractive destinații și pe bună dreptate, deoarece are încă multe de oferit. Staţiuni agitate, peisaje stâncoase, plaje ascunse, oraşe antice. Cine vizitează o dată Grecia, va rămâne impresionat toată viaţa. Există atâta varietate aici, deoarece fiecare stațiune și insulă oferă un amestec de minunăţii locale și atracții specifice.

Infrastructura turistică a Greciei a fost mult îmbunătățită de la Jocurile Olimpice din Atena 2004 și continuă să se extindă ajungând la peste 1000 de hoteluri de 4 si 5 stele, pe tot teritoriul țării și peste 17 milioane de vizitatori anual, adică mult peste populația locală de 11 milioane.

Pentru o țară predominant muntoasă, Grecia dispune de un sistem de drumuri foarte bine pus la punct, motiv pentru care stațiunile sunt ușor accesibile cu autoturismul. Țara este conectată prin autostrăzi de sute de km lungime atât de la Est la Vest cât și de la Nord la Sud astfel încât nici o locație importantă să nu fie dezavantajată.

Pentru transport, Inter Cars România asigură bonuri de combustibil în valoare totală de 150 euro, urmând ca acest transport să fie organizat individual de catre membrii categoriei SILVER.