Inter Cars Romania

Silver

 

MUNTENEGRU

HOTEL MONTENEGRO 4*

Situat in pitoreasca statiune Becici din Budva, Montenegro Beach Resort este unul din cele mai populare destinatii din Muntenegru. Atractia zonei sta in contrastul dintre apa albastruie a marii Adriatice si relieful muntos al zonei, impanzit cu paduri de conifere. Partea veche a orasului Budva este in apropiere iar restaurante si cluburi de noapte pot fi gasite la doar 2km de Hotel.

Montenegro Beach Resort are o capacitate de 168 camere in regim de cazare dublu si 4 apartamente. Pe perioada sejurului veti beneficia de acces pe plaja privata a hotelului unde vi se ofera sezlonguri,umbrele de soare si prosoape gratuit.

Hotelul este perfect atat pentru ce care doresc o vacanta relaxanta cat si pentru cei care doresc una animata.

Despre statiunea BECICI

Becici este localitate si statiune de litoral in municipalitatea Budva, ce beneficiaza de o plaja cu nisip de aproape 2 km lungime. In partea de vest a plajei se afla o zona excelenta pentru schi nautic. Spre deosebire de Budva, Becici nu are atat de multe unitati de cazare private, insa are hoteluri de nivel mediu si mare, unele dintre acestea gazduind vedete de rang international. Plaja din Becici a fost declarata in 1936 la Paris ca fiind cea mai frumoasa plaja a Mediteranei. Statiunea este preferata de catre familiile cu copii datorita intrarii line in mare si a conditiilor de cazare si a facilitatilor complexe pe care le ofera hotelierii.Animatia este foarte bine pusa la punct si atat adultii cat si cei mici beneficiaza in Becici de toate conditii pentru un sejur de vis pe malul Marii Adriatice.