Inter Cars Romania

Tenerife

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Denumită și insula eternei primăveri, Tenerife se remarcă printr-o climă blândă cu variații mici de temperaturi pe parcursul anului. Cu toate acestea, insulă este una a contrastelor, poți avea parte de nisip și de zăpadă în aceeași zi şi deși aparține geografic de Africa, este sub administrația teritorială a Spaniei.

Spre această insulă a contrastelor s-au pregătit de plecare partenerii Inter Cars din programul VIP Club Platinum în data de 19.06.13. Cu bagajele împachetate și cu spirit de vacanță , invitații au plecat de pe aeroportul Otopeni către una din cele mai cunoscute destinații de vară ale Europei.

Locația cazării a fost luxosul Hotel Sandos San Blas din San Miguel de Abona, un resort de o frumusețe impresionantă, cotat la 5 stele binemeritate și cu dotări pe măsură (8 piscine, centru fitness, spa, băi turcești și terenuri de tenis/volei).  Toate dotările au fost completate de prezența mării, care se găsea la o aruncătură de băț de complex și a unei rezervații naturale de peste 800.000 mp accesibilă oricărui oaspete.

Programul sejurului a inclus mult soare, dar și excursii și alte activități. Una din excursii a fost turul de prezentare al insulei, care are multe de oferit; de la rezervația naturală şi bogăția de microclimate, până la munte și mare, toate în aceeași zi. Am reuşit să urcăm până pe acoperișul insulei, vulcanul Teide, vulcan considerat încă activ, situat la 3718 metrii.

Să mergi pe o insulă în mijlocul oceanului și să nu îi vezi viața marină este un mare păcat, așa că o altă excursie a vizat Loro Park Aquarium, unul din cele mai frumoase parcuri marine ale Spaniei. Cei 1.200.000 litri de apă care găzduiesc animalele marine ale parcului sunt extrase direct din Oceanul Atlantic. Parcul dispune de 12 expoziții tematice cu animale de uscat (tigri, gorile, furnicari, reptile) și cu animale acvatice care oferă show-uri de senzație (foci, delfini și balene orca).

Nu au lipsit atracțiile nici pentru cei doritori de adrenalină și senzații tari. Siam Park se laudă ca fiind cel mai spectaculos parc acvatic din Europa și că are cel mai înalt tobogan din lume. Tower of Power, cum este denumit, a oferit senzații extreme celor care au avut curajul să îl încerce și motiv de amuzament spectatorilor.

Lăsând la o parte excursiile și activitățile generatoare de adrenalină, relaxarea a fost pe primul plan. Faimoasele plaje de la Los Cristianos și Las Americas au avut grijă de oaspeți și de bronzul lor.

Sejurul s-a încheiat într-o notă distinctă, cu o croazieră pe un vas tipic canarian care ne-a oferit ocazia de a vedea orci și delfini în mediul lor natural.